Bliv medlem

Jysk Landbrug tilbyder gratis medlemskab det første år for førstegangsetablerede landmænd.
 

Du skal vide, at din landboforening arbejder for at skaffe det lokale landbrug de bedst tænkelige vilkår for indtjening og udvikling.
Formænd og bestyrelsesmedlemmer gør en kæmpe indsats for at påvirke beslutningsprocesserne både lokalt, regionalt og på landsplan.
De sørger for, at der bliver lyttet til landbrugets synspunkter.
De er på banen med landbrugspolitiske holdninger og kommer med løsningsforslag over for politikere og embedsmænd.
Din landboforening har et tæt samarbejde med Landbrug & Fødevarer. Organisationen repræsenterer det samlede danske landbrugs- og fødevareerhverv, der er Danmarks største kompetenceklynge med 145.000 beskæftigede og en samlet eksport på mere end 150 milliarder kroner årligt.

LandbrugsAvisen
Som medlem modtager du hver uge LandbrugsAvisen med fagligt og politisk nyt fra erhvervet. (Bortset fra uge 52)

Tryghed i hverdagen

Gruppeliv
Fordelagtig forsikringsordning til dig og din ægtefælle/samlever. Forsikringen dækker dødsfald, ulykke og kritisk sygdom. Meget konkurrencedygtig pris.

Gruppepension
Spar op, så du sikrer dig selv, din ægtefælle og medarbejdere i tilfælde af tab af erhvervsevne. Gruppepensionen tilkøbes.

Sundhedsforsikring
Sikrer dig og dine medarbejdere en hurtig behandling på eksempelvis privathospital. Tilkøb.

LandbrugsInfo
SEGES’ artikeldatabase med den nyeste landbrugsfaglige viden, skrevet af uvildige konsulenter med specialviden. Som medlem er adgangen til LandbrugsInfo gratis, og du sparer 2.000 kr.

Landmand.dk
Du kan få adgang til portalen Landmand.dk, som tilbyder dig fuld adgang til LandbrugsInfo, vejrudsigt, nyheder samt mulighed for at skræddersy informationen, så den passer præcis til dit behov.

Kontante medlemsfordele
Medlemskabet af en lokal landboforening giver dig adgang til Landbrug & Fødevarers kontante medlemsfordele. Klik og se mere her.

 

Vil du vide mere?

 

Kontakt

Stine Bundgaard
Politisk rådgiver

Tlf. 96 29 66 02
Mobil 40 29 58 85

sbp@sagro.dk